Надраскаха табелата на кабинета на зам.-председателя на Народното събрание Цончо Ганев

...
Надраскаха табелата на кабинета на зам.-председателя на Народното събрание Цончо Ганев
Коментари Харесай

Вандали оскверниха името на зам. председателя на парламента Цончо Ганев от Възраждане

Надраскаха табелата на кабинета на зам.-председателя на Народното събрание Цончо Ганев от " Възраждане ", заяви Явор Божанков от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

" В постройката на Народно събрание броди варварин. Посегнал е на табелката на Цончо ", написа във Facebook Божанков. Надписът гласи  " Цончо Бонбончо ", а незнайният създател е нарисувал и сърчице, съобщи Днес.бг. 

Цончо Ганев е зам.-председател на Народното събрание и по тази причина има личен кабинет. 

Двамата с Божанков неведнъж са се сблъсквали в пленарната зала. В началото на юни в Народното събрание се стигна до храчене, боричкане сред парламентарените групи на ПП-ДБ и " Възраждане ", откакто Божанков назова Ганев и водача на " Възраждане " Костадин Костадинов " меки китки " от трибуната. 

Тогава Божанков и Цончо Ганев безусловно се плюеха през парламентарната естрада. След това " Възраждане " се заканиха, че няма да разрешат на Божанков и Манол Пейков (ПП-ДБ), който също беше деен в конфликтите, да приказват повече от трибуната. Впоследствие обаче " Възраждане " се отказаха от тази си тактика.



идерът на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява надписа " Цончо Бонбончо ", който се появи на табелка на неговия заместител в Народното събрание.

Кадърът със закачливия надпис бе публикуван от депутата от Политическа партия Явор Божанков, като съгласно него в " Народно събрание бродел варварин ".

Самият Костадинов заподозря за подигравката някой със " сбъркана ориентировка " и зададе въпрос в жанр " Стани богат ".

" Тъй като в новата постройка на Народното събрание по коридорите няма камери, розовите екземпляри от ППДБ незабавно дадоха воля на сбърканата си ориентировка. Според вас кой от видните хондурасти на розовата коалиция е създател на това фриволно пояснение в обич:

1. Яви Б.
2. Изи М.
3. Сопол П. ".
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР